Get Social With Us
Plešivičko vinogorje | Kako postati udjelničar
20202
post-template-default,single,single-post,postid-20202,single-format-video,theme-hazel,hazel-core-1.0.7,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,content_with_no_min_height,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Kako postati udjelničar

Projekt Plešivičkog vinogorja rijetka je prilika građanima da ulažu i postanu suvlasnici tvrtke koja ima velik značaj i potencijal za gospodarski razvitak našega kraja. Cilj je da većina vlasnika budu domaći ljudi koji će na taj način upravljati tvrtkom.

Trgovačko društvo Plešivičko vinogorje d.o.o. utemeljeno je na širokoj platformi ulagača. Na uključivanje su pozvani svi – proizvođači, poduzetnici, trgovačka društva, jedinice lokalne samouprave, građani, vlasnici vikendica, i to po principu udjelničara s minimalnim iznosom od 15 tisuća kuna, a maksimalnim 375 tisuća kuna.

Sudjelovati možete na više načina, kod izrade poslovnog plana, marketinških aktivnosti, izrade koncepata i provođenju projekata. Svaki prijedlog je važan, učinimo ovo projektom zajednice!

Prema poslovnim planovima, očekivani rast ulaganja u prvih 10 godina je minimalno od 1,5 do 2 puta od prikupljenog kapitala što daje prinos na ulaganje od 15 do 20% godišnje.


Kako bi iskazali interes potrebno je ispuniti priloženi obrazac ”Obrazac za iskaz interesa”. Ispunjeni dokument možete poslati na neku od navedenih e-mail adresa:

plesivica@plesivica.hr

gordana.martinic-jercic@codex-sortium.hr

Također, ispunjeni obrazac je moguće donijeti svakoga ponedjeljak od 17-19 h na adresu Plešivičko vinogorje d.o.o., Plešivica 6, 10450 Jastrebarsko (bivša PZ Plešivica) kada je objekt otvoren za razgledavanje i kada se možete informirati o projektu. Isto tako, ispunjeni obrazac možete ostaviti i u poštanskom sandučiću na istoj adresi ili poslati poštom.

Nakon što zaprimimo popunjeni obrazac kontaktirati ćemo vas vezano za daljnje korake i sklopiti ugovor prije vaše uplate.

Za sva pitanja možete nam se obratiti na e-mail adresu plesivica@plesivica.hr ili na broj mobitela 098 304 262 (g. Željko Gregorić)

Podsjećamo, zadnji dan za ulaganje je 10.12.2022., ali kako bi sve pripremili na vrijeme predlažemo da se javite i ranije.

PREUZMITE DOKUMENTE: