Get Social With Us
Plešivičko vinogorje | Poslovni plan
20358
post-template-default,single,single-post,postid-20358,single-format-video,theme-hazel,hazel-core-1.0.7,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,content_with_no_min_height,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Poslovni plan

Projekt Plešivičkog vinogorja rijetka je prilika građanima da ulažu i postanu suvlasnici tvrtke koja ima velik značaj i potencijal za gospodarski razvitak našega kraja. Cilj je da većina vlasnika budu domaći ljudi koji će na taj način upravljati tvrtkom.

Trgovačko društvo Plešivičko vinogorje d.o.o. utemeljeno je na širokoj platformi ulagača. Na uključivanje su pozvani svi – proizvođači, poduzetnici, trgovačka društva, jedinice lokalne samouprave, građani, vlasnici vikendica, i to po principu udjelničara s minimalnim iznosom od 15 tisuća kuna, a maksimalnim 375 tisuća kuna.

Sudjelovati možete na više načina, kod izrade poslovnog plana, marketinških aktivnosti, izrade koncepata i provođenju projekata. Svaki prijedlog je važan, učinimo ovo projektom zajednice!

Prema poslovnim planovima, očekivani rast ulaganja u prvih 10 godina je minimalno od 1,5 do 2 puta od prikupljenog kapitala što daje prinos na ulaganje od 15 do 20% godišnje.