Get Social With Us
Plešivičko vinogorje | Rok za uplatu uloga
20383
post-template-default,single,single-post,postid-20383,single-format-video,theme-hazel,hazel-core-1.0.7,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,content_with_no_min_height,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Rok za uplatu uloga

Rok za uplatu uloga je dan 10.12.2022.

Kako bi iskazali interes potrebno je ispuniti priloženi obrazac ”Obrazac za iskaz interesa”. Ispunjeni dokument možete poslati na neku od navedenih e-mail adresa:

plesivica@plesivica.hr

gordana.martinic-jercic@codex-sortium.hr

Također, ispunjeni obrazac je moguće donijeti svakoga ponedjeljak od 17-19 h na adresu Plešivičko vinogorje d.o.o., Plešivica 6, 10450 Jastrebarsko (bivša PZ Plešivica) kada je objekt otvoren za razgledavanje i kada se možete informirati o projektu. Isto tako, ispunjeni obrazac možete ostaviti i u poštanskom sandučiću na istoj adresi ili poslati poštom.

Nakon što zaprimimo popunjeni obrazac kontaktirati ćemo vas vezano za daljnje korake i sklopiti ugovor prije vaše uplate.

Za sva pitanja možete nam se obratiti na e-mail adresu plesivica@plesivica.hr ili na broj mobitela 098 304 262 (g. Željko Gregorić)